Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας - ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε - αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη,
την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Η ομιλία για την "ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών "

Αγαπητοί Γονείς,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσέλευση και συμμετοχή σας στην ομιλία που οργάνωσε ο σύλλογος γονέων του σχολείου μας σε συνεργασία με το δίκτυο Άλφα και την ψυχολόγο Ελευθερία Σπυροπούλου, η οποία κατάφερε με την αμεσότητα και την εμπειρία της, να μας μεταφέρει κομμάτι της γνώσης της και να λύσει απορίες και προβληματισμούς όλων όσων είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε την ομιλία της .
Προφανώς υπήρξαν αρκετοί που θέλησαν, αλλά δεν μπόρεσαν. Σίγουρα όμως όλοι μας, παρόντες και απόντες, γνωρίζουμε το θέμα, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να ενισχύουμε την αυτοεκτίμηση των παιδιών μας.
Να ευχαριστήσουμε επίσης την κ. Πιπίνη Ελευθερίου (διευθύντρια),Σταματία Μπίνιου (υποδιευθύντρια),αλλά και τους/τις εκπαιδευτικούς  από τον σύλλογο διδασκόντων, που ανταποκρίθηκαν  στο κάλεσμα μας.
Γονείς και δάσκαλοι
Η δική σας ανταπόκριση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε.





Δείτε φωτογραφίες από την ομιλία:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου