Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας - ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε - αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη,
την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Η επέτειος της 25ης Μαρτίου στο σχολείο μας



Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες αναζητούμε το «μήνυμα» της επετείου του ’21, με άλλα λόγια την προβολή του στις μέρες μας.


«Το 1821 συνεχίζει να μας...

διδάσκει και να μας εμπνέει». Αυτή ήταν η κεντρική ιδέα της σχολικής εορτής που οργανώθηκε από τους μαθητές της ΣΤ' Τάξης του 13ου Δημοτικού ΣχολείουΠολίχνης ,για να τιμηθεί η επέτειος της 25ης Μαρτίου.
Τα κείμενα είχαν κύριο σκοπό να καταδείξουν πόσο επίκαιρα είναι σήμερα γεγονότα που συνέβηκαν πριν από δύο περίπου αιώνες, καθώς μπορούν να μας εφοδιάσουν με τις απαραίτητες αξίες και ιδανικά, για να ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα προβλήματα της εποχής μας.

Την επιμέλεια της γιορτής είχαν οι δάσκαλοι της Στ΄τάξης Γιάννης Ούρδας και Ελένη Κοκκίνη.Παρουσιάστηκε μια εκπληκτική αναπαράσταση με ποιήματα ,video και κείμενα  που η ίδια η ιστορία του ’21 μας παρέδωσε ως παρακαταθήκη. 

Τη γιορτή πλαισίωσαν μουσικά η χορωδία των παιδιών με την βοηθεια της δασκαλας της μουσικης  Ασημίνα Πάτκου. Ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς καλλιτέχνες του σχολείου μας που συνόδευσαν με τα μουσικά τους όργανα τα τραγούδια.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την γιορτή:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου