Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας - ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε - αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη,
την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά

H Ελληνική Αντιπροσωπεία των Γιατρών του Κόσμου σας καλεί και φέτος να στήσετε μαζί ένα δέντρο από γάλα, για να έχουν και αυτά τα Χριστούγεννα όλα τα παιδιά ένα ποτήρι ζεστό γάλα. Μια μικρή αλλά σημαντική χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει ανθρωπιστική κρίση και όλοι έχουμε ανάγκη να κάνουμε κάτι συμπράττοντας για όσους το χρειάζονται. Στην περσινή γιορτή η συμμετοχή του κόσμου συγκεντρώθηκαν πάνω από 55.000 κουτιά γάλα και 4 τόνοι τρόφιμα σε όλη την Ελλάδα. Φέτος, σας περιμένουν πάλι στις 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους (άνωθεν Μητροπόλεως) από τις 16:00-21:00. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η ομάδα κρουστών του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», η Εθελοντική Ομάδα ThessalonikiNext2U και τα ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Γιορτάστε ενισχύοντας παράλληλα με όσα περισσότερα γάλατα εβαπορέ μπορείτε.
*12/12, Πλατεία Αριστοτέλους (άνωθεν Μητροπόλεως), Ώρες: 16:00-21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου