Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας - ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε - αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη,
την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΜΕ ΘΕΑΤΡΟ.... ''Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας"

Τα παιδιά  του σχολείου μας την Παρασκευή  19/12 θα παρακολουθήσουν στο 
Blackbox ( Όλγας 65 και Φλέμινγκ 2) την θεατρική παράσταση   

''Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας"


Πληροφορίες για την παράσταση
Η βραβευμένη παράσταση (Βραβείο Κοινού All4Fun Καλύτερης Παιδικής Παράστασης για τη σεζόν 2013-2014, Τιμητική Διάκριση της UNESCO), μιλάει για το δικαίωμα στη γνώση και για τη σημασία των βιβλίων και της ανάγνωσης στη διεύρυνση της παιδικής φαντασίας.
Μια σύγχρονη ντετέκτιβ, η μικρούλα Ευγενία που μισούσε τα βιβλία, αποκοιμιέται προσπαθώντας να διαβάσει. Τότε ζωντανεύει ο χειρότερός της εφιάλτης. Βρίσκεται κλειδωμένη στην Παλιά Βιβλιοθήκη και ο μόνος τρόπος για να βγει είναι να βρει το μαγικό Βιβλίο της Σοφίας! Τι θα συμβεί όμως όταν μέσα από τα βιβλία θα ζωντανέψουν ο Ηρακλής και ο Άτλας, η Νυσταγμένη Ωραία Κοιμωμένη, ο Μπετόβεν, ο Δον Κιχώτης και πολλοί άλλοι ήρωες; Τι θα γίνει όταν περίεργες συναντήσεις θα θέσουν σε κίνδυνο την αποστολή της;
Μια κωμική αναζήτηση αυτογνωσίας γεμάτη τραγούδια και ζωντανή μουσική, όπου χαρακτήρες διαχρονικοί παίρνουν σάρκα και οστά και ζωντανεύουν στην παιδική ψυχή τη μαγεία των βιβλίων. Τέσσερις ηθοποιοί υποδύονται δεκαπέντε διαφορετικούς ρόλους, σε μια φαντασμαγορική γιορτή, που αποκαλύπτει σε μικρούς και μεγάλους την αξία της γνώσης και της περιέργειας και μας επιτρέπει να βλέπουμε όνειρα… πριν κοιμηθούμε!

Συντελεστές
Κείμενο | Σκηνοθεσία: Ντίνα Σταματοπούλου, Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα Μάντζαρη, Σκηνικά | Κοστούμια: FreonΠρωτότυπη Μουσική: Πλάτων Τσαμαδός, Σχεδιασμός Φωτισμών: Ντίνα Σταματοπούλου, Artwork: Παναγιώτης Σπούλος
Παραγωγή: Θέατρο του Βορρά
Παίζουν οι ηθοποιοί: Βαγγέλης ΔαλλέςΧρήστος ΕζίρογλουΑλεξία-Μαρίνα Ιακωβίδου,Στέλλα Νούλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου