Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας - ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε - αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη,
την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΜΥΜΑ ΜΕΛΟΥΣ Δ.Σ.


Ύστερα από 3 χρόνια στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων στα οποία ήμουν Ταμίας,ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω. Για προσωπικούς λόγους η κόρη μου άλλαξε σχολείο,οπότε δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος του συλλόγου .
Αυτά τα 3 χρόνια έμαθα πάρα πολλά πράγματα, εμπλουτίστηκα σαν άνθρωπος και ελπίζω ο χρόνος και η αφοσίωσή μου να βοήθησαν ποικιλόμορφα όλη την κοινότητα που ονομάζεται Σχολείο. 
Πιστεύω πως αξίζει η συμμετοχή μας στο Σύλλογο, γιατί με αυτό τον τρόπο μπορούμε να βοηθάμε όσο μπορούμε την εξέλιξη των παιδιών αλλά και να βάζουμε το λιθαράκι μας με ιδέες για την καλύτερη λειτουργικότητα του σχολείου.
Όσον αφορά εμένα,όλα αυτά τα χρόνια το έβρισκα συναρπαστικό να ασχολούμαι μαζί με όλα τα μέλη του Δ.Σ.για διαφορα θεματα, να βοηθάμε και να ασκούμε την επιρροή μας σε ένα χώρο στον οποίο τα παιδιά μας περνάνε τόσες ώρες,εκπαιδεύονται,διαπαιδαγωγούνται,διαμορφώνουν χαρακτήρα, 
κάνουν φιλίες, παίζουν, στεναχωριούνται, μεγαλώνουν,ωριμάζουν.
Ευχαριστώ τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε σε 
όλα όσα ΟΛΟΙ μαζί οργανώσαμε και επιτύχαμε.
Εύχομαι καλή συνέχεια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Πολίχνης και ελπίζω οι γονείς που διαβάζουν αυτές τις γραμμές να συνεχίσουν (ή να ξεκινήσουν!) να δείχνουν έμπρακτα τη στήριξή τους στο Σύλλογο. 
Ευχαριστώ το Σχολείο για την ανοιχτή πόρτα που έχει πάντοτε προς το Σύλλογο.
Με εκτίμηση
Τσακαλά Κατερίνα
            Ταμιας Δ.Σ.

1 σχόλιο: