Σκοπός μας είναι η συνεχής βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των παιδαγωγών τους στο σχολικό περιβάλλον.

Tο σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του.

Το έργο μας - ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που διανύουμε - αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη,
την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση.

Γίνε κι εσύ μέρος της λύσης

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Εθελοντική Αιμοδοσία

Ο δήμος Παύλου Μελά σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, διοργανώνει 3 φορές το χρόνο εθελοντική αιμοδοσία. Στόχος είναι να στηριχτούν άτομα που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες καθώς και άτομα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν έκτακτα γεγονότα της οικογένειάς τους ή αιφνίδιες προσωπικές καταστάσεις.
Όσοι λοιπόν δύνανται και επιθυμούν να στηρίξουν, μέσω αυτής της προσπάθειας, συνανθρώπους μας, μπορούν να απευθύνονται στις προγραμματισμένες εθελοντικές αιμοδοσίες. 
Πιο συγκεκριμένα:
  • την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 9.30-13.00 στη δημοτική ενότητα Πολίχνης( Αγ. Μαρίνης 4), στο κοινωνικό Ιατρείο του δήμου Παύλου Μελά και
  • την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, και ώρα 9.30-13.00 στη δημοτική ενότητα Σταυρούπολης ( Λαγκαδά 221 ), στο κέντρο Πολιτισμού Χ. Τσακίρης.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλ. 2310 020170 και 2310 020192 Τμήμα Υγείας Κοινωνικών και Προνοιακών Θεμάτων. 

Πηγή: www.pavlosmelas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου